Kako pronaći savršen poklon za svaku osobu

28.10.2019

Odabrati poklon nije lako. U današnje vrijeme kad su nam milijuni web shopova na dlanu, i možemo nabaviti apsolutno sve jednim klikom, većina nas se ne može sjetiti ničeg boljeg od parfema. Jednostavno igramo na sigurno i zbog toga ispadamo dosadni.

Najčešće želimo iznenaditi osobu koja prima poklon, ali i pokloniti joj ono što ona voli. Želimo pokazati da nam je stalo, ali imamo ograničen budžet. Nije lako sve to ukomponirati.

Da vam ublažimo cijeli stres oko kupnje poklona, sastavili smo ovaj vodič. On je napravljen prema uputama s redditgifts stranice. Prema njihovim riječima, ovo je ultimativni vodič za pronalazak savršenog poklona za bilo koju osobu.


1. Sastavite listu stvari koje osoba voli ili su na neki način povezane s njima

Napišite na papir sve stvari kojih se sjetite, a koje su povezane s osobom kojoj dajete poklon. Primjerice – voli nogomet, sluša rock, obožava mačke, voli kuhanje… Svakoj stavki s ovog popisa dodajte neki predmet. Možda je nečemu nemoguće dodati predmet ili nešto od toga osoba već ima, ali sigurno će vam pasti par novih i inovativnih ideja na pamet. Primjerice, voli nogomet – lopta; sluša rock – majica s voljenim bendom itd. Ovo je najlakši način da dođete novih zanimljivih ideja.


2. Pogledajte u prošlost

Sjetite se nekih specifičnih trenutaka koje pamtite uz osobu kojoj kupujete poklon. Neki najzanimljiviji, najzabavniji, najluđi ili nekih drugi „naj“ trenuci koje ste zajedno prošli ili koji puno znače toj osobi. Skupa ste završili faks – uvećajte i uokvirite sliku s promocije. Imate zajedničku internu foru iz whatsapp grupe – napišite ju na šalicu. Na ovaj ćete ih način prisjetiti onih najljepših trenutaka i izmamiti im najslađe osmijehe.3. Gift box

Sastavite kutiju sa razno-raznim stvarima. Imate nekog tko polaže vozački ispit – stavite nekoliko stvarčica za automobil u paket i sigurno ćete razveseliti osobu. Ako netko uređuje kuću, knjiga o uređenju kuće s par mirisnih dizajnerskih svijeća biti će odličan poklon. Na Vama je samo da iskombinirate par stvarčica, koje ne moraju biti skupe, ali su povezane i zanimljive osobi kojoj ih poklanjate.


4. Istražite društvene mreže osobe

Ako kupujete poklon osobi koja Vam je vrlo bliska i imate pristup njenim društvenim mrežama, to je mjesto gdje Vam sve piše. Povijest pretraživanja na Pinterestu, Facebooku, i Amazonu pokazuje Vam točno one predmete koje osoba želi i koje pretražuje. Na ovaj način možete vrlo lako postići onaj „pa točno mi to treba!“ moment. Samo nemojte dok tražite poklon, gledati i ostatak „historya“ osobe, to je već špijuniranje.


5. Bonus savjet: Pokaži eleganciju i stil

Ako Vam je cilj pokazati kako imate stila i niste dosadni, mi vam nudimo rješenje. Naše svilene jastučnice i maske za oči, luksuzni su poklon koji oduševljava sve žene. Svila je sama po sebi sinonim za luksuz i glamur, a ilks je uz to i udoban i nježan. Ako k tome dodamo da svila uljepšavaju kosu i kožu, spavanje na ilks svili postaje poseban užitak. Dodatno, pobrinuli smo se da svi naši proizvodi budu luksuzno zapakirani te su tako spremni za poklanjanje u svim posebnim prilikama.

KUPI ODMAH


JOŠ O SVILI
06.04.2019

Kako pravilno prati svilu?

28.10.2019

Što je to Mulberry svila?

06.04.2019

5 razloga zašto odabrati ilks svilu

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehnicke pomoći
Operativnog programa "konkurentnost i kohezija" iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Koristimo kolačiće kako bi prilagodili sadržaj, poruke i oglase prema tome što Vas zanima te analizirali posjete kupaca. Klikom na "Prihvati i zatvori" pristajete na pohranu i pristup kolačićima te zatvarate ovaj prozor. Više o Politici privatnosti možete pročitati klikom na "Saznaj više".
Prihvati i zatvori ili Saznaj više...