5 razloga zašto odabrati ilks svilu

06.04.2019

Kako pogađate, mi nismo jedini na svijetu koji nudimo svilu. Ima i drugih koji su veći, stariji, imaju više zaposlenih itd. Možda čak i imaju jednaku kvalitetu kao mi, veću ne mogu imati jer ne postoji. I sad zašto bi ti baš odabrala ilks?

Donosimo 5 razloga zašto je ilks najbolji izbor.

1. Besplatna dostava unutar Hrvatske

Besplatna dostava na vaša kućna vrata u Hrvatskoj. Na sve proizvode. I točka.

2. Kontrolirana proizvodnja

Naša svila dolazi iz kolijevke svilarstva, Kine. Osobno poznajemo našeg proizvođača, kojeg smo posjetili u Kini te se i sami uvjerili u kvalitetu izrade.

  1. Cijeli proces proizvodnje, od uzgoja dudovih svilaca do šivanja jastučnica nalazi se unutar jedne te iste kompanije. Time je osigurana potpuna kontrola kvalitete proizvoda.

  2. Osim kvalitete samog svilenog materijala, jako nam je bitna i kvaliteta šivanja. Sve naše jastučnice imaju piping. To je obrub koji je ušiven u rub jastučnice te joj daje čvrstoću i eleganciju. Piping može biti u različitoj boji od same jastučnice, kao kod naših bijelih jastučnica, pa je onda cjelokupni dojam elegancije još i jači. S pipingom jednostavno jastučnica traje duže i izgleda bolje, a naše su sve takve.

Pogledaj jastučnice

  1. Osim pipinga, sve naše jastučnice imaju i skriveni zatvarač (eng. hidden zipper). On omogućuje da jastučnica stoji čvrsto na jastuku te nema sklizanja jastuka izvan jastučnice. Kako bi jastučnica i dalje bila elegantna, zatvarač smo sakrili te se on izvana ne vidi i ne smeta kod spavanja.


3. Isprobajte 30 noći

Da ne ostane sve samo na riječima, svoju sigurnost u kvalitetu ilks svile želimo pokazati tako da vam omogućujemo povrat novaca unutar 30 dana. Koristite Vašu jastučnicu ili masku za oči 30 noći i ako Vam se ne svidi, vraćamo novac bez suvišnih pitanja. Toliko smo sigurni u našu svilu da Vam ju ustvari dajemo na probu 30 noći jer skroz smo sigurni kako ćete se na kraju zaljubiti u That silky feeling.


4. Ekološki dizajnirana pakiranja

Mnogo vremena smo posvetili dizajniranju elegantnog eko pakiranja kako bi se slagali sa luksuznom svilom. Svi proizvodi pakirani su bez plastike, a sve web narudžbe dolaze u kutijama proizvedenim u Hrvatskoj od recikliranog kartona.

Kako znamo da svi volite poklanjati svilu svojim najdražima, dodatno smo omogućili pakiranje u brandirane poklon kutijice. U košarici označite kučicu poklon kutijica i stiže vam idealan već zapakiran poklon.


5. Odgovaramo na pitanja, i to brzo

Stvarno nam je stalo da ste sretni. Ne zbog toga što je „customer care“ novi hit i lijepo zvuči, nego mislimo da ilks postoji iz dva razloga: prvo da vi uživate sretni u svili, a drugo da mi nešto zaradimo. Ako prvo uspijemo, drugo dolazi samo od sebe.

Kako bi vi sretni uživali, mi se jako trudimo biti Vam na raspolaganju kad nas trebate. Možete biti sigurni kada nam pošaljete mail, poruku na whatsap ili nas nazovete, ona osoba koja se javi pobrinut će se za sva vaša pitanja dok god ne budete sretni i zadovoljni. Recimo kod amazona ili ebaya to sigurno ne možete dobiti. Sve u svemu volimo kad nas kontaktirate i zovete jer tako i mi učimo i saznajemo kako da se poboljšamo. Čujemo se.JOŠ O SVILI
06.04.2019

Trebam li ja spavati na svili?

28.10.2019

Što je to Mulberry svila?

06.04.2019

Kako pravilno prati svilu?

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehnicke pomoći
Operativnog programa "konkurentnost i kohezija" iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Koristimo kolačiće kako bi prilagodili sadržaj, poruke i oglase prema tome što Vas zanima te analizirali posjete kupaca. Klikom na "Prihvati i zatvori" pristajete na pohranu i pristup kolačićima te zatvarate ovaj prozor. Više o Politici privatnosti možete pročitati klikom na "Saznaj više".
Prihvati i zatvori ili Saznaj više...